when my smile is long lasting

Mark Nijenhuis ©“Lekker leven, het duurt maar even….”

Cliché? misschien…

Het gaat om de mind-set, je instelling. Kijk je omhoog of kijk je naar beneden?
We leven maar één keer, dus haal eruit wat er in zit.

Omdat ik van elke seconde wil genieten, geniet ik langdurig na van elke mooi moment.
En dat zijn er velen…

Ik volg mijn passie en accepteer. De energie die dit oplevert straal ik uit en daarmee maak ik het onmogelijke mogelijk. Door gepassioneerd, zelfverzekerd en energiek te (willen) zijn maak ik het onmogelijke mogelijk. Bij mezelf en voor anderen…

What you think you become… 
What you feel you attract.., 
What you imagine you create…

Hoe?
Breng het leven even in perspectief.
 Er zijn miljoenen mensen die gewoon bestaan, niet leven. We hebben het geluk dat we de gelegenheid krijgen om te leven, te ademen, te wandelen, praten en slapen op deze prachtige aarde, dus waarom zou je NIET elke gelegenheid aangrijpen om iets na te streven dat je gelukkig maakt?

  • Zit je in een waardeloze relatie? Stop dan, resoluut en accepteer de gevolgen.
  • Last van overgewicht? Leef anders, resoluut en accepteer de gevolgen.
  • Krijg je geen voldoening van je werk? Zoek dan iets anders, resoluut en accepteer de gevolgen.

Jij bepaald en jij geniet van het resultaat. Het is aan jou, kies en volg je passie… Laat andere zien dat je ergens voor staat, je een keuze hebt gemaakt en het verschil maakt voor jezelf. Wees eens anders, wees buitengewoon, straal je passie..

Wat is je meerwaarde?
Je bent nooit fout als je waardevol bent. Hoe meer waarde je biedt, hoe meer geld je verdient. Meerwaarde leidt tot betere relaties en een opwaartse persoonlijke groei. De beste manier om waarde toe te voegen, is door te begrijpen waarvoor mensen willen betalen en wat je hen kunt bieden. Wees dus productief, neem de leiding en voeg waarde toe aan je dierbaren, je collega’s en je zakelijke relaties.

Wanneer?  
Niet gisteren, maar vandaag, NU.
Neem actie.
Geen mooie verhalen maar gewoon doen. Actie is wat nog ontbreekt in het recept van de meeste mensen voor succes. Velen bereiken niet hun volledige potentieel omdat ze nooit beginnen. Ze blijven zoeken naar ‘het juiste moment’ en verliezen het volledig, omdat er nooit een goed moment zou zijn. Er is nooit een juist moment, er is allen een juiste mindset nodig.
rust 10
Be humble.
Wees bescheiden, je bent het gemiddelde van jou omgeving. Het hebben van een mentor is de reden achter het succes van succesvolle mensen. Iedereen start ergens en heeft hulp nodig in de één of andere fase van hun leven. Je hoeft het niet alleen te doen en je ben sneller bij je doel als jij je bescheiden opstelt en vraagt om het inzicht van een ander. Je kan leren van de fouten en ervaringen van anderen wanneer je er open voor staat. Houding is dus alles bepalend. Leer, kopieer en blijf ethischLeef volgens het uitgangspunt dat elk handelen een handeling van een goede daad moet zijn. Kom in contact met gelijkgestemde, die jou respecteren, herken wederzijdse vriendschap. Wees er voor elkaar. Leef en denk eens als een buddhist… zoek de waarheid, with a mile 😀.
%d bloggers liken dit: